Acord per potenciar el consum de peix

El Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP) i l’Oficina de Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona van signar, el 3 de juliol, un conveni marc per dur a terme accions conjuntes a través dels mercats municipals de la província de Barcelona que afavoreixin la promoció i difusió dels productes pesquers.

Aquest acord estableix, entre d’altres punts, que es potenciï la continuïtat de les peixateries dins dels mercats municipals, promoure noves fórmules de venda de peix en aquells municipis on no hi ha peixateries o que els mercats participin de manera més activa en la difusió del consum de peix que es realitza a través de la campanya educativa per a escolars “Creix amb el Peix” i del Centre Interactiu del Peix (CIP).

Amb aquest ja són tres els convenis que el GMP ha signat amb la Diputació de Barcelona, concretament amb les gerències de Salut i Educació, per potenciar el consum del peix.

El diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, i el president del GMP, Leandre Serra, durant la signatura del conveni al CIP