Mercabarna, l’AGEM i el Port aniran junts a Fruit Attraction 2014

Mostrar que Mercabarna és el gran centre del sud d’Europa per a la distribució de fruites i hortalisses i que, a més, al seu voltant compta amb potents infraestructures logístiques. Amb aquest objectiu Mercabarna, l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i el Port de Barcelona participaran en la propera edició de la fira Fruit Attraction. Totes tres entitats compartiran un estand dins de l’espai que Prodeca tindrà dins d’aquesta fira, que se celebrarà a Madrid del 15 al 17 d’octubre, i que després de 6 edicions ja és una de les cites de referència per als professionals del sector hortofructícola nacional i internacional.

D’aquesta manera, Mercabarna també donarà una passa més en la línia de seguir potenciant un dels seus projectes estratègics de caràcter internacional, el de convertir-se en el Hub Alimentari del Mediterrani.

Prop de 35.000 professionals van passar per l’edició de l’any passat de Fruit Attraction
Mercabarna i AGEM mostraran a la fira la gran capacitat exportadora de les empreses hortofructícoles ubicades al polígon alimentari