Punt d'interès internacional

Mercabarna ha rebut, durant el maig i el juny, la visita de diverses delegacions estrangeres.

El 27 de maig, una delegació municipal de la població colombiana de Tunja va venir a Mercabarna, de la mà de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu de la visita era conèixer el model de Mercats i Zona d’Activitats Complementàries (ZAC) instaurat a Mercabarna, ja que volen impulsar una estructura similar a la seva ciutat.

D’altra banda, aprofitant la celebració del Saló Internacional de la Logística, representants institucionals de Turquia i Palestina, així com una empresa privada de Mèxic van visitar Mercabarna per conèixer de primera mà la gestió i funcionament del recinte i plantejar possibles projectes de col·laboració.

Visita del director de Comerç
D’altra banda, Mercabarna va rebre la visita, el 23 de maig, del director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; de la subdirectora de Comerç, Montserrat Gallardo; i del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Miquel Rodríguez.

La visita, impulsada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP), va consistir en un recorregut pel Mercat i pel Centre Interactiu del Peix (CIP), del qual el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, n’és un dels col·laboradors.

La delegació municipal de Tunja amb el director general de Mercabarna i el director d'Estratègia i Màrqueting