Representants institucionals visiten el Mercat Central del Peix

En els mesos de febrer i març, el Mercat Central del Peix ha estat lloc d’interès per a diferents d’institucions catalanes.

L’objectiu d’aquestes visites era veure en funcionament el Mercat i copsar l’estat actual i les necessitats de futur en l’àmbit del comerç i la logística dels professionals d’aquest centre majorista. El primer en venir a Mercabarna, concretament el 27 de febrer, va ser el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, acompanyat pel director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa; i el diputat del Parlament, Antoni Fernández Teixidó. També, procedent de la Generalitat de Catalunya, el Mercat va rebre la visita, el 28 de març, del director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta.

A principis de març, va ser el torn d’una delegació de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, encapçalada pel regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i conseller de Mercabarna, Raimond Blasi, i integrada pel director de Comerç i Consum, Jordi Bailach; i el gerent de l’Institut Municipal de Mercats, Jordi Torrades. Finalment, el 19 de març, va visitar el Mercat el diputat delegat de comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana.

El director general de Transports i Mobilitat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, el president del Gremi de Majoristes i el director general de Mercabarna