El sector del peix de Mercabarna participa al Seafood Barcelona

Mercabarna, el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) i 9 empreses del sector del peix de la Unitat Alimentària participen a la fira Seafood Barcelona 2013, que se celebra del 22 al 24 d’octubre, a la Fira de Barcelona-Gran Via.

En aquesta fira, Mercabarna, el GMP i Frimercat comparteixen un estand per promoure el polígon alimentari com a gran centre de distribució de peix d’abast internacional.

A més, aquest espai també és un punt d’informació per donar a conèixer la presència de les empreses del recinte dins de la fira. Algunes d'aquestes firmes participen amb un estand dins de l'espai de Catalunya-Prodeca, mentre que d’altres ho faran de forma individual, però totes aniran sota l’eslògan “Peix de Mercabarna”.

El Seafood és una de les fires més importants de la indústria pesquera i se celebra des de fa 20 anys a Brussel·les. Aquest any, es farà per segona vegada a Barcelona, amb l’objectiu de convertir-se en el gran punt de trobada per als professionals del sector dels productes del mar del sud d’Europa i del Magreb.

Més informació sobre el Seafood Barcelona