El Mercat Central del Peix compleix 30 anys

L’acte principal de l’aniversari va ser la celebració d’un sopar a l’Hotel Majestic organitzat pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna (GMP), on es van aplegar més de 180 convidats. Entre els assistents hi havia el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Sònia Recasens, així com empresaris majoristes, membres de la direcció de Mercabarna, representants del sector detallista i proveïdors del Mercat.
Durant el sopar, es va entregar la insígnia d’or del GMP a Daniel Martínez –cap del Mercat durant 20 anys i que s’ha jubilat aquest mes– i a la vídua de Josep Roqueta, majorista que va morir en accident el desembre de 2010. El president del GMP, Leandre Serra, també va rebre un guardó com a impulsor de la campanya infantil “Creix amb el Peix”.

Celebració amb els clients del Mercat
El Gremi també va voler celebrar els 30 anys del Mercat amb els clients que habitualment compren en aquest centre. Per això, la matinada del 2 d’octubre es va organitzar un acte festiu que va tenir com a punt culminant el sorteig d’una furgoneta isotèrmica entre els detallistes, premi que va recaure en el peixater de Viladecans, Francisco Carrillo.

Més informació sobre el sector del peix de Mercabarna

El Mercat Central del Peix al C/Wellington de Barcelona