Mercabarna i les associacions empresarials reprenen les col·laboracions amb els mitjans de comunicació

Ja s’ha iniciat la nova temporada de la programació televisiva i radiofònica i, amb ella, s’han reprès les col·laboracions que Mercabarna i les associacions empresarials del recinte mantenien amb diferents mitjans de comunicació.
En el cas de Mercabarna, a mitjan setembre, va començar, de nou, la col·laboració amb el programa “Notícies en xarxa. Edició matí” de l’emissora de ràdio la Xarxa (antiga COM Ràdio). Dins d’aquest espai, els responsables dels Mercats Centrals seguiran fent una connexió telefònica setmanal per explicar quin productes frescos presenten millor oferta, qualitat, tendències de preu, etc. Els dimarts es poden escoltar les recomanacions de fruites i hortalisses, mentre que els dijous és el torn del peix i marisc. En els dos casos, l’horari d’emissió és a les 6:50h i a les 07:50h.
D’altra banda, Mercabarna també continuarà col·laborant, mensualment, amb el programa “Divendres” de TV3, que s’emet a diari a partir de les 16:30h, amb l’aportació de productes frescos per a diferents seccions d’aquest magazín.

Col·laboracions amb BTV i RAC1
Per la seva banda, l’Associació de Consignataris Majoristes (Assocome) manté, per tercer any consecutiu, la seva participació en el programa “Notícies matí”, de Barcelona Televisió (BTV), a través de la secció “Recomanacions setmanals de producte fresc”. En aquest espai, que es pot veure tots els dimecres a quarts de 10h, l’Assocome facilita informació sobre els aliments frescos amb millor qualitat i preu.
Així mateix, el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) segueix present dins del programa Via Lliure de RAC1, proporcionant, cada dissabte, una safata de fruita tallada per als convidats que participen en aquest magazín.

Mercabarna i les associacions empresarials reprenen les seves col·laboracions amb els mitjans de comunicació
Col·laboració d’Assocome amb BTV