A partir de setembre, forma't a Mercabarnapro

Per al darrer quadrimestre de 2013, els Serveis de Formació de Mercabarna han programat tot un seguit de cursos, tant vinculats al sector alimentari com de temàtica més generalista, adreçats a directius, tècnics i treballadors de les empreses ubicades al polígon alimentari.
Entre les principals novetats formatives està el seminari “Els productes de l’aqüicultura. La recerca de nous productes i comparativa de qualitat amb els productes d’origen extractiu”, que es farà a l’octubre. L’objectiu d’aquesta formació és conèixer més a fons les espècies de cultiu –que cada vegada tenen més pes dins del Mercat Central del Peix– per tal de tenir més arguments de venda.
També a l’octubre, s’iniciarà el curs “Com guanyar-li temps al temps”, pensat per proporcionar a tots aquells directius i càrrecs intermedis algunes claus per gestionar millor el temps de treball i poder, així, assolir amb més eficiència els objectius.

Aprèn urdú
Finalment, en l’apartat d’idiomes, la novetat més destacada és la posada en marxa d’un cursos d’urdú, en el qual els assistents podran conèixer la llengua i la cultura dels pakistanesos, una comunitat amb molta presència, sobretot, al Mercat Central de Fruites i Hortalisses i al Pavelló Polivalent.

Per a més informació sobre els cursos de formació de Mercabarna, podeu consultar el fulletó Forma’t, que us podeu descarregar al web de Mercabarna:www.mercabarna.es. També podreu obtenir més informació a través del telèfon 93 556 34 56.