Mercabarna ja està connectada a la xarxa 4G

Barcelona ciutat i Mercabarna han estat els primers punts de Catalunya escollits per Orange per desplegar la seva xarxa de telefonia 4G, tecnologia que permet navegar per Internet amb els dispositius mòbils deu vegades més ràpid que amb les actuals xarxes mòbils.
Orange, que és l’operador de telefonia de Mercabarna, ha apostat per aquest polígon alimentari com un dels primers llocs amb connexió 4G pel gran volum de clients que té dins de la Unitat Alimentària.
Això significa que els integrants del grup tancat d’usuaris de telecomunicacions de Mercabarna que ja tinguin el mòbil i la targeta adaptats per accedir al 4G ja es poden connectar a aquesta xarxa de transmissió de dades a alta velocitat. A més, com ja passa actualment amb els preus dels serveis de telefonia i Internet, els usuaris de la Unitat Alimentària també gaudiran d’uns preus especials en les tarifes de 4G.

Per a més informació, contacteu amb l’oficina que Orange té a Mercabarna, al telèfon 93 556 42 24 o al correu mercabarna(ELIMINAR)@al-pi.com

La xarxa 4G permet navegar per Internet a alta velocitat