El sector hortofructícola de Mercabarna, a Fruit Logistica

Un total d’11 empreses del sector hortofructícola de Mercabarna van apostar per estar un any més a Fruit Logistica, que es va celebrar del 8 al 10 de febrer, a Berlín. Aquesta fira és sense dubte un dels punts de trobada més importants del món per als professionals del comerç de fruites i hortalisses. Per això, firmes com Diego Martinez e Hijos i Gavà Grup –totes dues sota el paraigües de Prodeca–, Cultivar, Fruits CMR, Fruits de Ponent, Frutinter, Granero Catalunya, Hermanos Fernandez, Nufri, Tollupol i Torres no es van voler perdre aquesta cita, on van aprofitar per reforçar el seu posicionament internacional i cercar nous contactes comercials.
El director general de Mercabarna, Josep Tejedo i el responsable del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, Josep Garcia, també van estar presents a Fruit Logistica, amb l’objectiu de recolzar les empreses de Mercabarna participants i de prendre el pols a la situació actual del sector hortofructícola europeu.

Experiències d’altres mercats
Aprofitant l’estada a Alemanya, la direcció de Mercabarna van visitar el Mercat Majorista de Fruites i Hortalisses de Munich, que actualment està en ple procés de decisió sobre la remodelació de les seves instal·lacions. L’objectiu era conèixer l’experiència d’un altre mercat, que pot servir per enriquir el futur projecte de modernització del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna.

El director general de Mercabarna va coincidir amb el conseller d'Agricultura mentre visitava les empreses i cooperatives catalanes presents a Fruit Logistica