La Diputació de Barcelona i l'empresa Apen, nous patrocinadors del CIP

Segueix augmentant el nombre d’institucions, entitats i empreses que aposten per convertir-se en patrocinadors del Centre Interactiu del Peix (CIP), l’espai museogràfic que impulsa el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) amb la col·laboració de Mercabarna.
Els darrers en sumar-se el mes de desembre han estat, per una banda, la Diputació de Barcelona, que era l’última administració pública que faltava com a col·laboradora del projecte, ja que el CIP ja comptava amb el patrocini de la Unió Europea, del Ministerio de Agricultura, Alimentació i Medio Ambiente, la Generalitat (amb la participació de diferents Departaments) i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats, i Mercabarna.
I, per l’altre, també s’ha s’hi ha afegit l’empresa Apen Solucions Globals d’Informàtica i Tecnologia, subministradora dels serveis informàtics del Gremi de Majoristes.
D’aquesta manera, el CIP compta ja amb un total de 23 patrocinadors, que es poden consultar al web: http://www.centreinteractiudelpeix.org