La plataforma Mercachef comença a funcionar a Mercabarna

Mercachef, el mercat virtual creat per Mercasa perquè les empreses majoristes de les mercas comercialitzin els seus productes a través d’Internet, vol començar a operar a Mercabarna. Per això, fa unes setmanes, els responsables d’aquest portal van obrir una oficina informativa dins del recinte i, a principis d’any, posaran en marxa cursos de formació per mostrar com funciona aquesta eina a aquelles companyies que estiguin interessades en participar-hi.
A més, per informar sobre les oportunitats de negoci d’aquesta plataforma i fer un primer tast del seu funcionament, els responsables de Mercachef van organitzar una conferència, l’11 de desembre, a Mercabarna, que va comptar amb l’assistència d’una vintena d’empresaris.
Durant la xerrada, el director de Mercachef, Anton Suárez, va incidir en els avantatges que suposa per als majoristes “obrir” la seva “botiga” dins d’aquesta plataforma, ja que els permet, de manera fàcil i econòmica, incorporar Internet com a nou canal de venda per als seus productes i accedir a nous clients, principalment, del sector Horeca.
A més, segons va explicar Suárez, Mercachef també els aporta solucions en logística, “ja que proporciona un servei d’entrega a domicili” i, també, compta amb un sistema de pagament “que garanteix el cobrament de les vendes”.
Per conèixer aquest web, entreu a www.mercachef.com

Oficina Mercachef a Mercabarna:                                       

C/Longitudinal 4, nº22 Despatx 73. Edifici Bancs
Tel. 902 123 077 mercabarna(ELIMINAR)@mercachef.com o m.sanz(ELIMINAR)@mecachef.com