Augmenten les donacions de producte fresc al Banc dels Aliments

La solidaritat de les empreses, però, no s’ha demostrat només amb l’aportació de producte fresc. El taller mecànic instal·lat a Mercabarna Vallesana de Manutención ha cedit al Banc dels Aliments un contenidor frigorífic que permetrà incrementar la capacitat de recepció de fresc en el magatzem cedit per Mercabarna a aquesta entitat.

Èxit de l’horari matinal
Part d’aquest resultat tan positiu s’ha d’atribuir a la bona acollida que està tenint l’obertura pels matins del magatzem del Banc dels Aliments a Mercabarna. Des que es va posar en marxa a mitjan febrer, s’han recollit 60.800 kg. de productes hortofructícoles en aquest horari, el 25% del total de les donacions. “Pel matí vénen empreses que ja aportaven aliments, però que ara ho fan de manera més regular, però també d’altres que no col·laboraven i ara els va millor fer-ho en aquesta franja horària”, explica Carlos Lázaro, voluntari de l’entitat. Aquesta ampliació ha estat possible gràcies a l’esforç i bona feina dels voluntaris del Banc dels Aliments a Mercabarna, un equip format per 9 persones.

Horari d’agost
El magatzem del Banc del Aliments a Mercabarna obrirà per segon any consecutiu a l’agost, dilluns i divendres, de 12 a 17h, excepte el divendres 31 d'agost, que romandrà tancat. Al setembre, el Banc dels Aliments recuperarà l’horari habitual, de dilluns a divendres, de 10 a 17h.

Els voluntaris del Banc dels Aliments fent triatge de producte en el magatzem de Mercabarna