Accions formatives solidàries

L’Àrea de Formació està col·laborant amb el programa Treball als barris de Barcelona Activa, una iniciativa que té com a finalitat impulsar en diferents barris de la ciutat accions de suport a la inserció laboral de col·lectius amb dificultats especials, entre les quals s’inclou la formació.

Dins d’aquest programa, l’Àrea està impartint, des de finals de març, cinc cursos de mosso de magatzem i de dependent de comerç alimentari als barris de Roquetes (Nou Barris), Trinitat Vella i Bon Pastor (Sant Andreu), El Coll (Gràcia) i La Bordeta (Sants). En total, hi participen 84 persones en risc d’exclusió social, als quals se’ls vol oferir, a través de la formació, l’oportunitat de trobar una feina dins del sector alimentari.

Col·laboració amb la Creu Roja
Així mateix, per encàrrec de la Creu Roja, l’Àrea també ha iniciat al juny un curs de mosso de magatzem per a una quinzena de persones que estan en situació de risc d’exclusió social. Els participants tindran l’oportunitat de fer pràctiques en empreses, així que les companyies interessades podeu consultar les dates i condicions al web.

Aquests cursos inclouen formació en conducció de carretons