Mercabarna-flor acull el Fòrum empresarial de Sant Boi

Mercabarna-flor va acollir, el passat 22 de maig, la celebració del 10è Fòrum empresarial de Sant Boi. Un acte, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi i que reuneix empresaris i administració local per abordar temes d’interès.

Uns 140 empresaris de la ciutat –entre els quals hi havia representants de la direcció i de les diferents associacions empresarials de Mercabarna– van assistir aquesta nova edició que, en aquest cas, estava dedicada a la internacionalització de l’empresa catalana i que va tenir com a ponent principal a Josep Piqué, president de Vueling i del Cercle d’Economia i exministre del Govern Central.

L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va ser l’encarregat de presidir aquesta jornada de relació, intercanvi i reflexió que, segons va dir, contribueix a “acostar-nos a la realitat" i "intuir noves vies per millorar". Seguidament, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va felicitar i agrair l’Ajuntament el fet de celebrar aquest acte a Mercabarna-flor, cosa que “permet donar a conèixer aquest emblemàtic equipament entre els ciutadans de la ciutat i afavoreix que se’l facin seu”. 

Ja en el marc de la conferència, Josep Piqué va reflexionar sobre la pèrdua de pes d’Europa davant països emergents com Xina, l'Índia o Brasil i va destacar la importància de “l’exportació com un dels eixos principals per reforçar l’economia nacional”.

Uns 140 empresaris de Sant Boi van assistir a aquesta jornada celebrada a Mercabarna-flor
L'aperitiu de la jornada es va realitzar a la zona de planta de Mercabarna-flor