Destacades autoritats visiten l'espai de Mercabarna dins l'Alimentaria

Abril 2012

L’estand de Mercabarna es va convertir, durant la jornada inaugural de l’Alimentaria, en un dels punts d’interès del recorregut que la comitiva d’autoritats va realitzar per les instal·lacions de la fira.

La comitiva, presidida pels Prínceps d’Astúries i integrada pel president de la Generalitat, Artur Mas; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; i el Ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete; entre d’altres autoritats, es va aturar a l’estand de Mercabarna, on els esperaven la presidenta d’aquest polígon alimentari, Sònia Recasens, i el director general, Josep Tejedo.

Així, les autoritats esmentades van poder conèixer els dos projectes per potenciar el sector empresarial agroalimentari de Barcelona (l’Associació Clúster Alimentari i la Plataforma Alimentària) que Mercabarna presentava en el marc d’aquesta fira.

Així mateix, en un altre moment, el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, també va visitar l’espai de Mercabarna a la fira.

La presidenta de Mercabarna i el director general, amb la comitiva d'autoritats
El conseller d'Agricultura acompanyat per la presidenta de Mercabarna i el director general, a l'estand de Mercabarna