Mercabarna, a la conferència de la Unió Mundial de Mercats a la Xina

Uns 260 representants de mercats majoristes de 23 països van assistir a la conferència de la Unió Mundial de Mercats (WUWM) celebrada a la Xina del 18 al 21 d’octubre.

Sota el lema “Col·laboracions globals: el mercat del futur”, la trobada va servir per abordar temes com la cooperació entre mercats internacionals i operadors per afrontar els reptes econòmics i socials actuals. Mercabarna va participar-hi a través de la seva directora general, Montserrat Gil de Bernabé, que va moderar una taula rodona sobre planificació i gestió de la distribució alimentària majorista en els països asiàtics.

A més, en la trobada de Mercats europeus realitzada durant la conferència, Gil de Bernabé va comentar el contingut de les darreres reunions de la Comissió Europea on s’està debatent la Política Agrària Comuna (PAC) per al 2014-2020 i va incidir en la necessitat que el sector majorista tingui presència en aquestes discussions. Així mateix, també va explicar el Clúster Alimentari de Barcelona que ha impulsat Mercabarna.

La directora general de Mercabarna durant la taula rodona