Representants de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lleida, a Mercabarna

El regidor de Promoció Econòmica i Industrial, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Lleida, Rafael Peris, acompanyat pel director de l’Institut Municipal de Comerç, Mercats i Consum, Jordi Baulenas; i l’adjunta a direcció de l’àrea d’Assessoria Jurídica, Mireia Mercadé, va visitar Mercabarna l’11 d’octubre.

L’objectiu era veure el funcionament d’aquest polígon alimentari i conèixer la seva experiència en l’àmbit comercial, amb la finalitat de cercar possibles vies de col·laboració entre Mercabarna, els mercats i el sector productor de Lleida.

La delegació del consistori lleidatà va visitar els Mercats Centrals de Fruites i Hortalisses i del Peix i les instal·lacions del Centre Interactiu del Peix.

Punt de referència per a Mercats internacionals
Durant l’octubre, Mercabarna també va rebre la visita de diferents delegacions institucionals i de mercats majoristes internacionals, procedents d’Antioquia (Colòmbia), Bucarest (Romania), Ucraïna, Nizhny Novgorod (Rússia) i Nigèria, que volien conèixer el model de gestió de la Unitat Alimentària amb l’objectiu de renovar o construir nous mercats i plataformes logístiques en els seus respectius països.

La delegació de l'Ajuntament de Lleida i la direcció de Mercabarna davant de la maqueta de la Unitat Alimentària