El nou director de Desenvolupament Rural, a Mercabarna

El nou director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sala, i el director de Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Barcelona, Marià Morera, van visitar Mercabarna el 25 de maig per conèixer el seu funcionament. Per això, es van reunir amb la direcció de Mercabarna i amb el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) i van visitar el Mercat Central de Fruites i Hortalisses i l’empresa Gavà.

Responsables d’urbanisme de Barcelona
El 3 de juny, Mercabarna va rebre al 4at tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon Garcia Bragado i als gerents d’Urbanisme, Ramon Massaguer, i de Barcelona Regional, Juan Carlos Montiel. L’objectiu era veure l’impacte que tindria en el funcionament logístic de Mercabarna la construcció de noves infraestructures vials i ferroviàries al seu entorn.

Mercats Centrals argentins
El 7 de juny, representants dels Mercats majoristes de la província argentina de Mendoza i d’institucions del món rural i del comerç van venir a Mercabarna per conèixer la gestió dels Mercats Centrals, sobretot en l’àmbit mediambiental.

Peu de foto DIA A DIA 3: Peu de foto DIA A DIA 3.1:

La delegació de la Generalitat amb la direcció de Mercabarna
La delegació argentina estava interessada en conèixer les infraestructures de recollida de residus de Mercabarna