La farmàcia estrena servei a domicili

La farmàcia Mercat Central de Mercabarna ha posat en marxa un servei d’entrega a domicili. “A partir d’ara, els clients ens poden fer una comanda i nosaltres els portarem els productes a l’empresa de forma totalment gratuïta”, explica el farmacèutic Sergio San Segundo.

En aquest servei s’inclouen tots els productes que comercialitza aquest establiment (medicaments, productes dietètics, d’homeopatia, alimentació infantil, cosmètica, etc.). En principi, el lliurament es farà cada dia de 12 a 14h, tot i que, com indica San Segundo, “ens podem adaptar a les necessitats puntuals d’alguna empresa”.

De moment, i fins a finals d’aquest any, no es requerirà comanda mínima i el pagament es podrà fer en efectiu o targeta.

Com a novetat, la farmàcia també oferirà a partir d’ara la possibilitat de gestionar i mantenir, sense cost, les farmacioles de les empreses.
Per fer les comandes, només s’ha d’enviar un mail a: farmacia-mercatcentral(ELIMINAR)@gmail.com, amb l’assumpte: comanda, o trucar al 93 556 43 48.

La farmàcia de Mercabarna és un dels serveis més apreciats pels usuaris del recinte