La xarxa de telecomunicacions de Mercabarna, premiada

La xarxa de telecomunicacions de Mercabarna ha estat guardonada amb el premi @asLAN 2011 que atorga l’Asociación de Proveedores de Red, Internet y Telecomunicaciones, entitat privada que agrupa un centenar d’empreses punteres del sector tecnològic.

Aquest guardó reconeix Mercabarna com a cas d’èxit en la categoria d’empresa pública i premia les actuacions en matèria de telecomunicacions que s’han realitzat en els últims anys en aquest polígon alimentari. Unes mesures que han permès oferir a les empreses uns serveis avançats en comunicacions a mida de les seves necessitats i a preus molt competitius. A més, en la concessió d’aquest premi també s’ha valorat el paper pioner de Mercabarna entre els mercats majoristes a l’hora d’implantar infraestructures com la xarxa de fibra òptica, la connexió Wi-Fi a tot el recinte o la recent modernització del sistema de telefonia fixa.

L’entrega del guardó es va celebrar el passat 7 d’abril a Madrid, en el marc del saló SITI/asLAN que organitza aquesta entitat, i va comptar amb l’assistència de la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, i el director de l’Àrea Industrial i de Serveis, Lluís Alberich.

D'esquerra a dreta: El president de l'Asociación @asLAN, el director general Red.es, la directora general de Mercabarna i l'ex vicepresident de l'Asociación de Técnicos Informáticos, durant l'entrega del premi.