Mercabarna s'incorpora al Consell de Coordinació Pedagògica

Mercabarna ha signat un acord amb l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona per entrar a formar part del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona, l’organisme que reuneix les institucions i entitats ciutadanes que ofereixen activitats educatives per a escolars.

L’acte de signatura es va celebrar l’11 d’abril i va comptar amb la presència de la regidora d’Educació del consistori, Montserrat Ballarín; la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, així com els representants de 7 entitats més que també s’han integrat en aquest Consell.

Difusió de les activitats escolars de Mercabarna
Gràcies a aquest acord, els programes educatius que es fan a Mercabarna (“5 al dia”, “Creix amb el Peix” i les visites d’estudiants al recinte) passaran a formar part de l’oferta d’activitats que promou el Consell i es difondran a través del web d’aquesta entitat i de la guia d’activitats que s’edita cada curs per ser distribuïda entre els centres escolars.

A més, a partir d’ara, Mercabarna participarà en les diferents reunions del Consell on podrà conèixer i compartir experiències amb les 138 entitats i institucions que s’apleguen en aquest organisme.

Els representants de les noves entitats i institucions que s'han incorporat al Consell, després de l'acte de signatura