Mercabarna-flor acull una trobada entre responsables i proveïdors de Jardiland

El passat 8 de març, la sala d’actes de Mercabarna-flor va ser l’escenari escollit per realitzar la trobada entre els responsables de la secció de plantes d’interior dels deu centres de jardineria que Jardiland té a Espanya, i els seus proveïdors nacionals de plantes d’interior i flor tallada. Un d’aquests proveïdors és l’empresa de Mercabarna-flor Flors Catalunya.

En aquesta trobada, els proveïdors van presentar les seves novetats en plantes d’interior i flor tallada. A més, proveïdors i responsables de secció van tenir l’oportunitat de conèixer-se personalment i intercanviar impressions per millorar la coordinació en l’aprovisionament d’aquests productes.

Els responsables de Jardiland -empresa francesa que compta amb 230 centres de jardineria i decoració d’exteriors a tota Europa- van quedar molt satisfets amb l’escenari de la trobada, i es plantegen repetir l’experiència a Mercabarna-flor: tenen previst fer una nova reunió a la tardor, en aquesta ocasió amb els responsables de plantes d’exterior i els seus proveïdors.