Jaume Pijuan: "Gràcies a aquest nou magatzem potenciarem l'exportació"

Entrevista a Jaume Pijuan, cogerent de Consignaciones Aixa e Hijos

Per què han decidit ubicar-se en el Multiservei III?
La nostra activitat principal és la comercialització de peix i marisc des del Mercat Central del Peix. Però també tenim una important línia de negoci dedicada a l’exportació de peix a països com França, Itàlia i Grècia. El nou espai ens servirà per desenvolupar i potenciar aquesta darrera línia.

De quina manera?
La normativa europea és molt exigent en el camp de l’exportació de productes pesquers. Per això, necessitem un nou magatzem que ens permeti, a banda de guanyar en espai i comoditat, adaptar-nos a les darreres normatives en matèria de traçabilitat i conservació dels productes.

Com serà el nou magatzem?
Construirem cambres de fred i congelat i una sala que ens permeti manipular els productes a temperatura constant. A més, deixarem un espai per, si en un futur, fem manipulació de producte. Tenint un magatzem més gran ja ens podem plantejar d’altres reptes, així com buscar nous clients o obrir-nos a nous mercats.

Per tant, l’objectiu principal és créixer, oi?
En aquest moment econòmic que estem vivint és molt important moure’s i, per a la nostra empresa, potenciar la línia de l’exportació és una bona manera per incrementar els volums de comercialització.

Jaume Pijuan, cogerent de Consignaciones Aixa e Hijos