Mercabarna i l'AGEM, presents a Fruit Logistica

Mercabarna i l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) han participat per primera vegada, i de forma conjunta, a Fruit Logistica, una de les fires del sector hortofructícola més importants del món, celebrada a Berlin del 9 a l’11 de febrer.
Enguany, aquesta cita ha reunit més de 2.500 expositors d’arreu del món i 56.000 visitants de 132 països diferents.

Conscients de la importància d’aquesta fira, Mercabarna i l’AGEM han participat amb un estand dins de l’espai de Catalunya-Prodeca, amb l’objectiu de potenciar la internacionalització del sector hortofructícola de Mercabarna i captar potencials clients europeus. En aquest sentit, prop d’un centenar de professionals, sobretot de països de l’est d’Europa, com ara Polònia, Rússia o Eslovàquia, es van mostrar interessats en trobar proveïdors a Mercabarna.

Com cada any, molts empresaris de Mercabarna també van participar-hi, bé com a visitants o com a expositors. Concretament, 12 empreses van acudir a la cita amb estand propi. Van ser Hermanos Fernández López, CMR Group, Nufri Sat 1596, Frutas Plasencia, Grupo Diego Martínez, Hermanos Granero, Kopfsalat Trade, Frutinter, Joaquin Llusar y Cia, Torres Hnos., Grupo Lorenzo Carrasco y Cultivar.

A més, cal destacar que l’estand de Mercabarna i l’AGEM va rebre la visita del nou conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, que va intercanviar opinions amb la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé.

El nou conseller d'Agricultura i la directora general de Mercabarna, a l'espai de Mercabarna dins de la fira