Mercabarna i AGEM participaran a Fruit Logistica

Aquesta fira, en què hi participen des de fa anys nombroses empreses del Mercat, està considerada com la trobada europea més important del sector hortofructícola. L’any 2010 aquest certamen va congregar més 2.000 expositors i uns 50.000 visitants professionals vinguts de 180 països.

En aquesta edició, Mercabarna i AGEM tindran un espai dins la fira per promoure el sector hortofructícola de la Unitat Alimentària, sobretot entre els compradors de França i Itàlia, però també entre els de la resta d’Europa. Aquest estand estarà ubicat al pavelló 8.2, dins l’espai de Catalunya-Prodeca a la fira.

Per què comprar a Mercabarna?
Per aquesta cita, s’ha elaborat un vídeo i un fulletó per explicar als visitants els avantatges de comprar a Mercabarna. Un dels aspectes que es destaca és el de l’atenció personalitzada que ofereix l’Oficina d’Atenció al Comprador de Mercabarna als potencials clients, preparant-los visites i entrevistes amb les empreses que millor poden satisfer les seves demandes. També és posa l’accent en la quantitat i varietat d’oferta del Mercat, l’àmplia presència d’especialistes i de productes innovadors i amb valor afegit, la importància dels controls higiènicosanitaris, entre d’altres.

Aquest és el fulletó que s'entregarà als potencials compradors que visitin l'espai de Mercabarna i AGEM a la fira