Correus presenta un segell que commemora els 50 anys del Mercat de Fruites i Hortalisses de Mercabarna


Correos ha presentat un segell que commemora els 50 anys del trasllat del Mercat Majorista de Fruites i Hortalisses de l'antic mercat del Born -al centre de la ciutat-, a la seva ubicació actual, Mercabarna, una efemèride important per garantir el proveïment de producte fresc als ciutadans de Barcelona i Catalunya. A l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la seu de Mercabarna, hi han assistit el president de Correus, Juan Manuel Serrano; el president de Mercasa, José Ramón Sempere; i el director general de Mercabarna, Jordi Valls, entre d'altres. En finalitzar l'acte, s'ha realitzat el tradicional mata-segellament del primer dia.

  • Peu de foto 1: D'esquerra a dreta, el director general de Mercabarna, Jordi Valls; el president de Correos, Juan Manuel Serrano; i el president de Mercasa, José Ramón Sempere.  
  • Peu de foto 2: D'esquerra a dreta, el director general de Mercabarna, Jordi Valls; el subdelegat del govern a Barcelona, Carlos Prieto; el president de Correos, Juan Manuel Serrano; el president de Mercasa, José Ramón Sempere; el director de Timbre de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre, Ángel Nieto; i el gerent de l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM), Antoni Marrugat.