Mercabarna-flor preveu que es vendran uns 4,2 milions de roses per Sant Jordi a tot Catalunya


Augment dels embolcalls coloristes i sostenibles

Les empreses de Mercabarna-flor treballen amb la previsió que durant els tres dies de celebració de la Diada es vendran uns 4.200.000 de roses a tot Catalunya, un 40% menys que les comercialitzades al 2019, any en què es va assolir la xifra de 7 milions d'unitats venudes d'aquesta flor.
La presidenta de Mercabarna i regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, ha explicat el per què d'aquestes previsions: "Per sobre de tot -ha dit- volem que aquest Sant Jordi sigui segur i, per això, es dedicaran 3 dies a celebrar-lo, el 21, 22 i 23 d'abril, i només seran els professionals del ram els qui disposaran d'autoritzacions per tenir parades de roses al carrer". 

Fotògraf: Toni Bofill

  • Foto 1 (d'esquerra a dreta) Montserrat Ballarín, presidenta de Mercabarna i Miquel Batlle, president de Gremi de Majoristes de Mercabarna-flor, durant la roda de premsa.
  • Foto 2 (d'esquerra a dreta) J. Valls, director general de Mercabarna; M. Ballarín, presidenta de Mercabarna i M. Batlle, president de Gremi de Majoristes, dins d'una parada de Mercabarna-flor.