El campus d’estiu de Mercabarna per a infants vulnerables es trasllada als casals


Avui comença el campus d'estiu de Mercabarna on prop de 500 nens aprendran a menjar sa i a no malbaratar en un nou format del campus adaptat a la situació sanitària

L'actual crisi sanitària desaconsella les visites de grups d'infants a Mercabarna davant la dificultat de poder mantenir la distància de seguretat. Malgrat el contratemps, Mercabarna continua realitzant el campus d'estiu 'Refresca't amb 5 al dia' per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat, com porta fent de des de 2016.

En resposta a la situació actual, Mercabarna ha substituït les visites dels nens i nenes a les seves instal·lacions per la realització de tallers lúdics als casals d'una vintena d'entitats socials participant de Barcelona i de l'àrea metropolitana.

L'objectiu d'aquest campus, que es durà a terme durant tot el mes de juliol, és col·laborar amb aquestes entitats per oferir a uns 500 nens de famílies en risc d'exclusió social tot un seguit d'activitats lúdiques i jocs de màxima qualitat, que fomentin l'alimentació saludable, així com els valors de l'amistat i el treball en equip.