Monogràfic de Pernil Ibèric de Gla

Places Limitades

Dates de celebració: 7 d'octubre de 2019

Data límit d'inscripció:

Inscriu-te

Horari

De 9:30 a 12:30 h 

Lloc

Aula del Fresc de Mercabarna 

(Carrer Longitudinal 4, num 22 Local 12)

Temari

En aquest monogràfic ens endinsarem en el món d'aquest producte estrella a la nostra gastronomia amb la degustació i l'intercanvi d'impressions del pernil de gla 100% ibèric de la D.O Extremadura (2016) Don Ramón Olivenza  i el pernil de gla ibèric 75% raça ibèrica Guijuelo (2015) Castro y González. 

Objectius del curs

Es realitzarà una demostració pràctica de la tècnica d’inici, tall, emplatat i aprofitament del pernil i s’aportarà informació de l’alimentació i la normativa de qualitat que regula aquest producte. També es podrà practicar el tall d’aquests productes sota la supervisió dels experts i es finalitzarà amb un brunch on es podran degustar. 

Informació addicional

Els experts:

La formació serà presentada per Pedro José Pérez Castro, professional Mestre Tallador reconegut en l'àmbit mundial, formador en diverses escoles d'hostaleria i que ha participat com a tallador i jutge en nombrosos concursos nacionals de tall de pernil professional.

També ens acompanyarà Manuel Pradas Rodríguez, professional del sector de la xarcuteria i gerent d'Artiberic, empresa de talladors professionals de pernil de Barcelona, i Telesforo Sanchez Rubio, professional de distribució de l'ibèric a Barcelona i gerent d'Exclusives Telsan.

Preu

  • 50€

Contacte

formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat 

Organitza

Serveis de Formacio de Mercabarna amb la col·laboració de: 

EXCLUSIVES TELSAN