3a Cursa Mercabarna

cursa mercabarna
Galeria de fotos de la Cursa Mercabarna

cursa mercabarna
Vídeo-resum de la Cursa Mercabarna

El 8 d’octubre de 2017 va tenir lloc la 3a Cursa Mercabarna, que va consolidar-se com la gran festa de l’esport, l’alimentació saludable i la solidaritat de Barcelona. Aquesta edició, a més, va tenir una dosi extra d'emoció i diversió, ja que es va aprofitar l’ocasió per celebrar el 50è aniversari de Mercabarna amb els assistents a la jornada. 

  • +4.000 assistents
  • 2.000 runners 
  • 6.000€ recaptats per a Arrels Fundació 

El circuit, de 5k i 10k, recorria els carrers del recinte, passant per espais emblemàtics com el Mercat Central del Peix i els pavellons B, C i F del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, on algunes parades obertes van donar la benvinguda als esportistes. Com cada any, la cursa es va plantejar com una jornada de portes obertes per a la família, per la qual cosa es van organitzar diverses activitats infantils, com curses per edats, activitats atlètiques, tallers sobre alimentació saludable i contra el malbaratament alimentari,uns mots encreuats per conèixer la historia d’aquesta ‘ciutat alimentària’ i un fotomaton.  

Pel que fa a la causa solidària, en aquesta edició es van recaptar fons per a Arrels Fundació, que des de fa 30 anys aten persones sense llar de Barcelona. En total, es van aconseguir 6.000€ procedents de l'àpat solidari, l'euro solidari i l'Obra Social La Caixa

Coincidint amb la celebràció del mig segle de vida de Mercabarna, el pastisser Christian Escribà va crear un espectacular pastís d’aniversari d’1,70 metres d’alçada, que representava els diferents sectors d’activitat presents al recinte (fruites i hortalisses, peix i marisc, carn, i flors i plantes). 

Visita el web de la Cursa

Totes les fotos de la Cursa al Flickr de Mercabarna