Mercabarna potencia l'oferta bio a la resta d'Europa

Juliol 2022

Mercabarna participa a Biofach 2022, la fira internacional líder d'aliments ecològics d'Europa, que se celebra a Nuremberg del 26 i 29 de juliol.

L'objectiu és donar a conèixer l'oferta de les empreses especialitzades en aliments bio, ubicades al polígon alimentari, a possibles clients de la resta d'Europa.

Per potenciar la presència a la fira, Mercabarna ha organitzat una missió comercial, que permetrà més de 50 reunions B2B al seu estand (Hall 5-estand núm. 5-171, dins l'espai de Catalunya-Prodeca), entre empreses ubicades al gran mercat i distribuïdors del centre i nord d'Europa.

Sector Bio de Mercabarna

Al mercat majorista específicament dedicat a aliments ecològics, el Biomarket, hi ha 11 empreses majoristes. Però, a més, al conjunt de Mercabarna hi ha unes 50 empreses més que comercialitzen aliments ecològics de forma consolidada. La majoria són del sector de fruites i hortalisses, però també n'hi ha del sector carni i el de producte sec.

Empreses expertes en logística

A banda de la gran quantitat i varietat de productes ecològics que es poden trobar a Mercabarna, amb totes les garanties higiènic sanitàries i de certificació, les empreses del polígon alimentari tenen una gran experiència en logística i transport nacional i internacional. Això garanteix el proveïment en qualsevol situació i l'adapta a les necessitats de cada client.

Biomarket, el mercat bio de Mercabarna