La campanya '5 al dia' proposa activitats infantils amb fruites i hortalisses per fer a casa

Abril 2020

Cada setmana, des de  '5 al dia' es prepara un vídeo sobre una fruita o hortalissa de temporada, amb activitats pedagògiques i entretingudes per als infants

El programa '5 al dia' per al consum de fruites i hortalisses que impulsen Mercabarna i l’AGEM s’adapta a les circumstàncies actuals tot proposant activitats lúdiques i educatives perquè els infants puguin fer-les des de casa.

'5 al dia' difon des de fa 20 anys un missatge clau: Cal consumir 5 racions entre fruites i hortalisses cada dia com a base d'una alimentació saludable. Per facilitar que els infants continuïn rebent aquest missatge, cada setmana es penja un vídeo a Youtube on s’expliquen les propietats i algunes curiositats sobre una fruita o una hortalissa de temporada. De forma complementària, es proposen activitats didàctiques i divertides relacionades perquè els infants puguin fer-les a casa, i que són accessibles des del web de ‘5 al dia’.

En aquest enllaç podreu accedir a la fitxa de la nespra, que conté tota la informació, el vídeo explicatiu realitzat per un dels monitors i el pdf amb les activitats que proposen als nens i nenes. El segon producte seleccionat és la carxofa.

La nespra inaugura aquestes noves activitats