Mercabarna presenta a Fruit Attraction la seva oferta hortofructícola i logística

Octubre 2019

Durant la fira es van donar a conèixer les característiques del Biomarket, que s'inaugurarà al llarg del 2020.

Del 22 al 24 d'octubre, Mercabarna, el gremi de majoristes del Mercat (AGEM) i el Port de Barcelona van participar a la fira Fruit Attraction amb un estand conjunt. Aquest saló, que és el més important del sud d'Europa del sector, va servir de plataforma per presentar l'oferta integrada que els tres ens posen a l'abast dels importadors i exportadors. Aquesta oferta inclou una àmplia varietat de productes frescos, una bona connectivitat terrestre i marítima i la presència d'operadors logístics especialitzats en aliments peribles.

També van estar presents al saló les empreses de la Unitat Alimentària, de les quals 23 ho van fer amb estand propi. A més, van tenir lloc prop de 30 reunions B2B entre firmes del recinte i clients potencials internacionals.

Conferència sobre el Biomarket

En el marc del Fòrum Innova, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, van presentar el futur Biomarket, que es convertirà en el primer mercat majorista d'aliments ecològics a Espanya. Durant l'exposició, es van explicar les principals característiques del mercat, que s'acabarà de construir a la primera meitat del 2020. Actualment, les parades de venda del mercat bio es troben en fase de licitació.

L'estand de Mercabarna a la fira Fruit Attraction
El director general de Mercabarna, durant la conferència sobre el Biomarket