Les Mercademostracions seran el 17 de novembre

Octubre 2019

Aquest any se celebra la 36ena edició de les Mercademostracions, una cita imprescindible per a professionals del sector floral.  

El diumenge 17 de novembre Mercabarna-flor acollirà una nova edició de les Mercademostracions. Aquesta jornada professional, que enguany porta per nom “Living Flowers!, girarà al voltant de la decoració d’interiors. Com cada any, les Mercademostracions són una oportunitat perquè els floristes coneguin de primera mà les tendències en art floral, especialment relacionades amb el Nadal. 

Aquest any ens visitaran dues artistes florals de renom internacional. D’una banda, la mexicana Gabriela Salazar (11:00-12:30h), també coneguda com La Musa de las Flores, que és molt prestigiosa pels seus treballs com a dissenyadora floral d’esdeveniments i docent. De l’altra, podrem veure els treballs de Natalia Zizco (15:00-16:30 h), que ve de Rússia per mostrar la seva interpretació de la decoració floral i explicar-nos com ser una referent en aquest mon. 

També ens acompanyaran a les Mercademostracions diverses escoles d’art floral: Escuela Andaluza de Arte Floral, Escuela Española de Arte Floral, Escuela Artesanos Floristas de Aragón, Rosa Valls Formació i Escola Disseny Floral i Paisatgisme. 

Així mateix, els floristes assistents podran participar al concurs de decoració floral de taules amb motius nadalencs, on podran guanyar un premi valorat en 1.000 euros.

A més, s’organitzaran tallers infantils gratuïts, on els nens i nenes aprendran a fer garlandes per decorar les llars. 

Assistents a les Mercademostracions 2018