Inscriu-te a la 5a Cursa Mercabarna

Juliol 2019

La cinquena edició de la cursa popular del recinte serà el diumenge 6 d'octubre i espera convocar 5.000 assistents entre corredors i acompanyants.

La Cursa Mercabarna celebra cinc anys d'esport, solidaritat i alimentació saludable amb un esdeveniment pensat per a tots els públics i edats. Gràcies a l'èxit de les passades edicions, en què es van exhaurir els dorsals dies abans de la cursa, aquest any s'ha decidit ampliar el nombre corredors a 2.500 participants. Aquest increment de runners permetrà donar la benvinguda a nous participants, que se sumaran als corredors més veterans.

El diumenge 6 d'octubre Mercabarna tornarà a obrir les portes a la ciutadania per donar a conèixer l'interior del gran mercat de Barcelona, amb un nou recorregut que passarà per llocs emblemàtics del polígon com el Mercats Centrals del Peix i de Fruites i Hortalisses. Els acompanyants també podran gaudir d'aquest esdeveniment sumant-se al tradicional àpat solidari, mentre els més petits disposaran d'un ampli programa d'activitats gratuïtes esportives, de promoció dels hàbits d'alimentació saludable o de conscienciació contra el malbaratament alimentari.

Implicació de les empreses del recinte

Un any més, s'espera la participació d'equips de treballadors de les empreses de Mercabarna, que podran participar en les distàncies de 5 i 10 km amb grups de quatre persones (masculins, femenins o mixtes).

Les firmes també podran estar presents com a patrocinadores de la cursa, amb la qual podran col·laborar a través de la donació de producte, de contribucions econòmiques o de suport logístic. Així mateix, animem a les empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses dels pavellons C, E i F que obrin el dia de la cursa per donar ambient al recorregut i mostrar l'explosió de colors de les parades del mercat. Com a novetat, es premiarà la parada del Mercat que estigui més ben guarnida.

Col·labora amb la causa solidària!

Enguany es donarà suport a Nutrició sense Fronteres, una ONG que impulsa el programa "BCN comparteix el menjar", amb què es redistribueix el menjar sobrant de restaurants, hotels i càterings a menjadors socials. Les persones que vulguin col·laborar podran fer-ho amb la donació d'1€ en el moment de fer la inscripció o la compra de tiquets per a l'àpat solidari.

Imatge de la 5a Cursa Mercabarna
Moment de la sortida de la passada edició de la cursa
Els ingressos de l'àpat solidari es destinaran a Nutrició sense fronteres