Les Mercademostracions celebren 35 edicions d’art i creativitat

Octubre 2018

El proper diumenge 11 de novembre tindrà lloc aquesta cita professional, on es presentaran propostes de decoració nadalenca per a tots els gustos.

L'art floral tornarà a impregnar cada racó de Mercabarna-flor gràcies a una nova edició de les Mercademostracions que, sota el nom "Més flors que mai", celebren aquest any el seu 35è aniversari. Com ja és tradició, les Mercademostracions tornaran a ser un espai de trobada d'escoles d'art floral.

La demostració de la tarda anirà a càrrec de Carles Jubany, que serà el representant espanyol de la Copa d'Europa d'Art Floral 2020, i Frédéric Dupré, que va resultar finalista de la Copa del Món Interflora de Berlín 2015.

Tot pensat per al florista

Un altre dels objectius d'aquesta cita és aportar noves idees i donar eines als professionals del sector perquè donin un pas endavant en el dia a dia dels seus negocis. En aquesta línia, s'organitzarà una conferència on es donaran les claus per gestionar de manera eficaç la presència on-line de les floristeries, incloent la dinamització de les xarxes socials. També es farà una xerrada que girarà al voltant del concepte del màrqueting olfactiu i de la importància del perfum en els treballs florals. A més, el floristes que ho desitgin podran participar a un concurs.

El cartell de les Mercademostracions 2018