Els Serveis de Formació estrenen campus virtual

Febrer 2018

A través d'aquest portal, els alumnes tenen accés a diversos recursos educatius que enriqueixen i faciliten l'aprenentatge.

Emmarcat en el procés de transformació digital dels Serveis de Formació de Mercabarna, aquest 2018 s'ha posat en marxa el campus virtual mercabarnaformacio.es que incorpora les TIC en les dinàmiques dels cursos presencials.

Aquest portal web pretén millorar l'experiència de l'alumnat, ja que posa al seu abast una gran varietat d'eines i materials educatius. I és que amb només un clic poden accedir als temaris dels cursos, realitzar exercicis en línia i tests d'autoavaluació, veure continguts multimèdia o participar en fòrums on compartir informació i dubtes amb els companys i professors. En aquest sentit, es crea un nou espai d'interacció per a alumnes i docents que va més enllà del dia a dia de les aules i que millora el procés d'aprenentatge.

Primera formació a distància

A més de l'entrada en funcionament del campus virtual, els Serveis de Formació de Mercabarna també han començat a impartir el primer curs online de la seva oferta, responent a les peticions d'algunes empreses del polígon alimentari.

Es tracta de la renovació del permís de conducció de carretoners elevadors que combina la formació a distància amb un examen teòric i pràctic presencial. El principal avantatge d'aquesta formació és la flexibilitat, ja que s'adapta a les necessitats horàries dels alumnes que en molts casos també treballen en empreses de la Unitat Alimentària.

Campus virtual dels Serveis de Formació de Mercabarna