Mercabarna i AGEM, presents a la fira Fruit Attraction

Novembre 2017

Del 18 al 20 d'octubre, Mercabarna, l'Associació d'Empresaris Majoristes (AGEM) i el Port de Barcelona van participar conjuntament a la fira del sector hortofructícola més important de l'Estat espanyol.

En el marc d'aquest saló, es va donar a conèixer l'impuls de Mercabarna en la venda d'aliments ecològics. Així mateix, amb la presència a Fruit Attraction també es va destacar el lideratge de la Unitat Alimentària en l'exportació de fruites i hortalisses a l'àrea del Mediterrani, gràcies a la seva ubicació i a l'àmplia oferta de productes comercialitzats.

En aquesta línia, a l'estand de Mercabarna es van organitzar una cinquantena de trobades B2B entre compradors internacionals -de França, Regne Unit, Itàlia, Polònia o el nord d'Àfrica-  i empreses majoristes del polígon alimentari. 

La celebració dels 50 anys i una conferència

En motiu del 50è aniversari de Mercabarna, es va oferir una copa de cava i una porció de pastís als visitants que es van apropar a l'estand la tarda del 18 d'octubre, molts dels quals formaven part de la vintena d'empreses del recinte presents a la fira. D'altra banda, Mercabarna va tornar a participar al Fòrum Innova amb una ponència sobre les oportunitats de negoci en relació amb els nous formats dels productes frescos.

Estand a Fruit Attraction
Brindis dels 50 anys de Mercabarna