S'actualitza la zona de cooperatives

Juliol 2017

Ja estan pràcticament acabades les obres de modernització d'aquest espai, que està ubicat al final del pavelló G del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. Les principals actuacions han consistit en el canvi de paviment, la renovació de les gàbies que delimiten cada zona de venda i diversos treballs de pintura, i queda pendent l'adequació de les instal·lacions elèctriques i la instal·lació dels llums.

Així mateix, durant els tres mesos que ha durat el projecte, les deu cooperatives agrícoles que hi operen han pogut prosseguir amb la seva activitat habitual, ja que les intervencions s'han concentrat a les nits i als caps de setmana. Aquesta és la mateixa operativa que es va seguir en el condicionament de la zona de productors locals, on agricultors principalment del Baix Llobregat i del Maresme comercialitzen els seus productes. 

Avança el canvi de cobertes

Amb la substitució de les cobertes dels pavellons E i F i la seva rehabilitació estructural es dóna per finalitzada la primera part d'aquest projecte que, per la seva envergadura, es durà a terme de forma progressiva. La següent fase, que es desenvoluparà en els propers mesos, se centrarà en els pavellons B i C del Mercat.  

La zona de cooperatives reformada
Les actuacions formen part de la modernització del Mercat