Un 2017 per (re)descobrir l'univers fotogràfic de Mercabarna

Gener 2017

L'exposició del concurs 'Mercabarna Enfoca' visitarà el Centre Cívic Can Basté del 9 de febrer al 4 de març. 

Vibrar amb el rebombori del Mercat Central del Peix, meravellar-se amb la riquesa cromàtica dels productes del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i de Mercabarna-flor, o percebre la complicitat dels treballadors de les empreses del recinte.

Aquesta és l'experiència sensorial i emocional que presenta l'exposició itinerant i gratuïta 'Mercabarna Enfoca', on es recullen una cinquantena d'imatges dels guanyadors i finalistes d'aquest certamen fotogràfic convocat al 2016 per Mercabarna. Els treballs exposats són obra de nou fotògrafs professionals i 10 amateurs, entre els quals es troben els premiats Luis Tato i el seu reportatge 'Univers Mercabarna', i les instagramers Angélica Rodríguez (@angelicarm) i Sonia Troncoso (@sonia.troncoso).

La mostra recorre Barcelona 

Es calcula que al voltant de 14.000 persones passen cada setmana per aquest mercat municipal, per la qual cosa ja són molts els visitants que han gaudit de les fotografies. Del 9 de febrer al 4 de març, l'exposició es traslladarà al centre cívic Can Basté i, a partir del 10 de març i fins el 24 d’abril es podrà visitar al Centre Comercial Gran Via 2. Com no podia ser d’una altra manera, la mostra finalitzarà el seu periple a Mercabarna, origen i destí d'una iniciativa que apropa als ciutadans la realitat d'aquesta 'ciutat que ens alimenta'. 

Inauguració de l'exposició al Mercat de Sagrada Família
Can Basté, propera parada de l'exhibició