‘El Foraster’ descobreix Mercabarna

Juliol 2016

El programa de TV3, presentat per l'humorista Quim Masferrer, va gravar un especial sobre el polígon alimentari que s'emetrà després de l'estiu.

Transmetre les impressions i sensacions d'un visitant intrèpid i curiós que trepitja per primera vegada una localitat. Aquesta és la premissa de partida de 'El Foraster', el programa de TV3 que durant el mes de maig es va traslladar a Mercabarna per viure el dia a dia d'aquesta petita ciutat i descobrir-ne les històries de les persones que hi treballen.

Amb aquesta missió, el presentador Quim Masferrer i el seu equip han viscut en primera persona una experiència 100% Mercabarna: el ritme trepidant del Mercat Central del Peix, el tràfic intens dels carrers, l'explosió de colors dels pavellons de fruites... i tot això, amanit amb històries i curiositats dels treballadors del recinte.

A més, el pavelló F del Mercat Central de Fruites i Hortalisses va ser l'escenari escollit per al rodatge del monòleg, en el qual Masferrer va explicar amb bones dosis d'humor i ironia la seva vivència a Mercabarna. 

Una oportunitat per donar a conèixer Mercabarna

L'especial sobre el polígon alimentari formarà part de la cinquena temporada del programa i està previst que s'emeti després de l'estiu. Aquesta serà una bona ocasió perquè els ciutadans coneguin Mercabarna, aquest gran rebost que els alimenta. De fet, 'El Foraster' és el programa més vist de TV3, amb 638.000 espectadors en la darrera temporada.  

La gravació del monòleg es va fer al pavelló F del Mercat Central de Fruites i Hortalisses
L'equip de 'El Foraster', en un moment del rodatge