Millora contínua del recinte

Juliol 2016

La urbanització de la plaça de la zona comercial i la renovació de l'edifici directiu són algunes de les obres que s'estan duent a terme.

Ja ha començat la urbanització de la zona comercial i de l'àrea del llac, amb l'objectiu de millorar el seu aspecte i la seguretat dels vianants. El paviment, que s'havia malmès en els darrers temps, se substituirà en el propers tres mesos i es compatibilitzaran les obres amb l'activitat dels establiments, principalment de les terrasses dels bars i restaurants. 

A més, continua la reforma del Centre Directiu de Mercabarna per tal de millorar-ne l'eficiència energètica. La primera fase del projecte ha inclòs la renovació de la façana i s'anirà completant amb la reforma gradual de les plantes de l'edifici.

Altres actuacions

Properament, el Multiservei I també serà objecte de diverses actuacions, com el canvi de coberta, la renovació de la xarxa d'aigües i de la baixa tensió.

D'altra banda, ja s'estan duent a terme les tasques de millora de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Mercabarna, per seguir garantint el seu correcte funcionament. 

La façana renovada del Centre Directiu