El director de Mercabarna, nou membre de la junta de la WUWM

Maig 2016

Durant el Congrés Anual de la Unió Mundial de Mercats Majoristes (WUMW), celebrat a la ciutat polonesa de Lublin, Josep Tejedo va ser escollit membre de la junta d'aquesta organització internacional.

Del 18 al 20 de maig, la ciutat de Lublin (Polònia) va acollir la celebració del Congrés Anual de la WUMW, una associació que promou l'intercanvi d'informació sobre els mercats majoristes i minoristes d’arreu del món. El tema central de l'edició d'enguany va ser "Els mercats frescos: Evolució permanent en temps de canvi" i hi van assistir més de 150 professionals del sector de 28 països diferents.  

En el marc del Congrés, Dr. Donald J. Darnall, director executiu de l'Autoritat d'Aliments del Centre de Maryland a Baltimore (Estats Units) va assumir el càrrec de President de la WUWM. D'altra banda, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo va entrar a formar part de la junta, juntament amb d’altres tres membres.

Durant l'esdeveniment, Tejedo també va presentar una conferència sobre les tecnologies verdes als mercats majoristes i detallistes, tenint com a referència les accions en matèria de sostenibilitat que s'estan aplicant a Mercabarna. En són exemples l'impuls del vehicle elèctric, la recerca de noves fonts d'energia neta, la lluita contra el malbaratament alimentari, la gestió de residus i la depuració de les aigües residuals. 

El director de Mercabarna, durant la presentació
El director de Mercabarna, durant la presentació