Mercabarna se suma a la campanya ‘Estima el teu mercat’

Maig 2016

Els escolars que participen a "5 al dia" i "Creix amb el peix" rebran informació sobre aquesta iniciativa, que promociona l'alimentació saludable. Si vosaltres també doneu suport a la campanya, feu-vos una foto al photocall del pavelló G del Mercat de Fruites i Hortalisses i pugeu-la a Instagram amb el hashtag #estimaelteumercat.

Fins el 31 de maig, Mercabarna, juntament amb els mercats municipals de Barcelona i la Diputació de Barcelona, participa en aquesta iniciativa, que es desenvolupa al voltant de la Setmana Internacional dels Mercats. Sota el lema "Tria mercat, tria salut", es vol promocionar el consum de productes frescos i de qualitat com a base d'una alimentació sana.

Mercabarna s'adhereix a la campanya i en fa difusió entre els escolars que participen a les activitats "5 al dia" i "Creix amb el peix", mitjançant uns flyers i imans informatius. A més, s'ha instal·lat un photocall al pavelló G del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, de manera que els usuaris podran fer-se fotos i pujar-les a Instagram amb el hashtag #estimaelteumercat. 

La imatge de la campanya
La campanya, al Mercat Central de Fruites i Hortalisses