Nous cursos per als professionals dels supermercats i les cadenes detallistes

Ajudar els venedors de producte fresc dels supermercats i les cadenes detallistes a conèixer millor els productes de cada temporada i tenir, així, més arguments de venda. Aquest és l’objectiu principal dels nous seminaris sobre aliments frescos que ha posat en marxa l’Àrea de Formació de Mercabarna.
Una nova modalitat de cursos adreçats als professionals detallistes i que, a més, comptaran amb uns “professors” d’excepció amb gran coneixement i experiència en la matèria: els majoristes de Mercabarna.
Fins a finals d’aquest any ja s’han programat tres cursos (“Talls especials de carn per a les Festes de Nadal”, “Per Nadal, rap i llamàntol” i “Per Nadal, fruits tropicals”), però l’objectiu és anar incorporant nous cursos durant el 2013, vinculats a la temporada i època dels diferents productes frescos.

Més informació a l’Àrea de Formació de Mercabarna: al 93 556 34 56 o a www.mercabarna.es/serveis/formacio