Mercabarna fa 50 anys

El 2017 és un any molt especial per a Mercabarna ja que es commemora el 50 aniversari de la seva fundació. En aquest mig segle de vida, Mercabarna ha recorregut un camí de compromís, esforç i il·lusió amb un objectiu molt clar: treballar dia i nit per abastir d’aliments frescos els ciutadans.

Per tot això, des de Mercabarna volem fer-vos partícips d’un any d’actes i celebracions pensats per a tots vosaltres: 

Acte inaugural: 24 de març de 2017

Com no podia ser d’una altra manera, Mercabarna és l’escenari escollit per iniciar els actes commemoratius del 50 aniversari. De quina manera ho celebrarem?

  • Amb un acte institucional presidit per la presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, i conduït pel periodista Josep Puigbó. Durant aquest acte, es presentarà un estudi sobre l’evolució del producte fresc en els 50 anys d’història de Mercabarna, a càrrec del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. 
  • La festa també arribarà al carrer! Per començar, vestirem de gal·la el recinte i hi haurà animadors fent gresca per tot Mercabarna: als peatges, al Mercat Central del Peix, al Mercat Central de Fruites i Hortalisses, a Mercabarna-flor i als carrers de la zona comercial. 
  • I pels que vulguin guardar un record de la celebració:
    • S’instal·larà un fotomaton a la plaça del llac de Mercabarna.
    • Les persones que aquest 2017 fan 50 anys, rebran un regal molt especial. 

Exposició itinerant

Per donar a conèixer el 50è aniversari de Mercabarna entre els ciutadans, estem preparant una exposició itinerant que recorrerà diversos espais de Barcelona. Amb un format molt innovador, i amb la col·laboració de la Fundació Alícia, s’explicaran els canvis en el consum d’aliments durant les cinc darreres dècades

3a Cursa Mercabarna

El diumenge 8 de octubre tindrà lloc la 3a Cursa Mercabarna, una festa esportiva i solidària que arriba a la seva tercera edició en un any molt especial: la celebració del 50 aniversari de Mercabarna. No us la perdeu!

 

Peça commemorativa

La història de Mercabarna també es nodreix de les vivències de les persones que, d’una o altra manera, hi han format part. Històries de superació, d'èxit, d'il·lusió, de col·laboració, d'amistat… que volem recollir en una peça commemorativa