Cursa Mercabarna

Obertes les inscripcions de la 3a Cursa Mercabarna

Mercabarna obrirà les portes a corredors i acompanyants el diumenge 8 d'octubre de 2017, en una jornada que promet convertir-se de nou en una gran festa de l'esport, l'alimentació saludable i la solidaritat. Sens dubte, aquest serà un bon dia per celebrar els 50 anys de Mercabarna en companyia de ciutadans, treballadors, empreses i voluntaris. Tens fins el 4 d’octubre per apuntar-te! 

Destaquem!

 • Hi haurà un circuit de 5K i un altre de 10K, amb categories femenines, masculines i de diversitat funcional. 
 • Els treballadors de Mercabarna podran participar a la cursa de 5K amb equips de 4 persones. Els equips poden ser mixtes, femenins o masculins.
 • S’ha creat un guardó especial del 50è aniversari de Mercabarna que premiarà l'empresa que tingui més treballadors inscrits a la cursa
 • La causa solidària és la Fundació Arrels, una entitat que atén persones sense llar de Barcelona des de fa trenta anys. Entre altres, proporcionen allotjament i suport social, sanitari i jurídic, i també ofereixen serveis útils d'alimentació, dutxa, roba, consigna i lleure per cobrir les necessitats bàsiques de les persones. 
  • Com es pot col·laborar? 
   • Amb la compra de tiquets per a l’àpat, al preu de 3€ (on line o el mateix dia de la cursa).  
   • Amb la donació d’1 euro solidari en el moment de fer la inscripció a la cursa.  
   • A més, per cada euro que es recapti, l’Obra Social La Caixa n’aportarà un euro més per a la Fundació Arrels. 
 • Hi haurà activitats per a tota la família: curses infantils per edats, activitats atlètiques, tallers sobre alimentació saludable i contra el malbaratament alimentari. 

Pàgina web de la Cursa Mercabarna

Facebook de la Cursa Mercabarna

Twitter de la Cursa Mercabarna

Vols ser patrocinador? Descarrega’t el dossier de patrocini


1a Cursa Mercabarna (2015)

Amb més de 3.000 assitents i 1.520 corredors, la 1a Cursa Mercabarna va obrir per primera vegada les portes d’aquest polígon alimentari als ciutadans. 

Més informació sobre la 1a Cursa Mercabarna

2a Cursa Mercabarna (2016) 

Gairebé 4.000 persones -unes 1.000 més que l'any passat- entre corredors, familiars i amics van participar a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l'esport, de l'alimentació saludable i de la solidaritat. 

Més informació sobre la 2a Cursa Mercabarna