Cursa Mercabarna

Vine a la 2a Cursa Mercabarna

Una festa de l'esport i l'alimentació saludable

2a Cursa Mercabarna

Ja està tot a punt per a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l’esport, de l’alimentació saludable i de la solidaritat que se celebrarà el proper diumenge 2 d’octubre

Després de l’èxit de la primera edició, els carrers i les instal·lacions de Mercabarna tornaran a omplir-se de runners i acompanyants que podran gaudir d’una jornada amb activitats per a tota la família. 

Si vas venir a la 1a Cursa, segur que voldràs repetir l’experiència. I si te la vas perdre, aquí tens una altra oportunitat per descobrir Mercabarna!

Visita el web de la 2a Cursa Mercabarna 

Descarrega’t el programa d’activitats


Més informació sobre la 2a Cursa

  • La 2a Cursa Mercabarna, que tornarà a tenir dos circuits de 5 i 10km, on es recorreran alguns dels equipaments del recinte, com el Mercat Central del Peix i alguns pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. 
  • Amb la inscripció a la Cursa, els corredors rebran una bossa del corredor amb productes frescos i podran gaudir d’un àpat que de ben segur els farà recuperar forces. 
  • La Cursa Mercabarna és solidària. Per això, en aquesta segona edició recolzarem la campanya de la Creu Roja “Donem-li la volta per omplir el plat”, una iniciativa per garantir que els nens i nenes en situació de vulnerabilitat tinguin una alimentació suficient i nutritiva.

Com es pot donar suport a la causa solidària? 

Quan facin la inscripció, els corredors podran fer un donatiu d’1€ per a aquesta campanya. A més, tothom que vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà fer aportacions directes mitjançant el web de la Creu Roja

Els diners recaptats a l’àpat solidari es destinaran a la campanya de la Creu Roja. Si vindràs a la cursa com a acompanyant i vols participar en aquest àpat, pots comprar el teu tiquet el mateix dia de 2 d’octubre. 

Mercabarna està compromesa amb la lluita contra el malbaratament alimentari. És per aquest motiu que els aliments que no es consumeixin de l’àpat i de la bossa del corredor es donaran al magatzem que el Banc dels Aliments té al recinte. 

  • La 2a Cursa Mercabarna és una festa per a tota la família. Vine i descobreix totes les activitats que tenim preparades per als més petits. 

Vols ser patrocinador? 

El suport de les empreses és molt important per revalidar l’èxit de la Cursa Mercabarna. Ja en la primera edició, gairebé una trentena de companyies van recolzar la iniciativa amb aportacions econòmiques i de producte fresc per a la bossa del corredor, l’esmorzar solidari o les diverses activitats de la jornada. 

Si vosaltres també voleu formar part d’aquesta festa, us animem a col·laborar amb la 2a Cursa Mercabarna! 

Més informació sobre els tipus de patrocinis i col·laboracions a:  

  • Departament de Comunicació
  • 93 556 36 27