Cursa Mercabarna

Anunci de la 2a Cursa Mercabarna

Visita la galeria de fotos

La 3a Cursa Mercabarna ja tá data!

El 8 d’octubre tindrà lloc la tercera edició d’aquesta cursa popular, una autèntica festa de l'esport i l’alimentació saludable. Us anirem informant!


2a Cursa Mercabarna

4.000 persones -unes 1.000 més que l’any passat- entre corredors, familiars i amics han participat a la 2a Cursa Mercabarna, la gran festa de l’esport, de l’alimentació saludable i de la solidaritat que s’ha celebrat el diumenge 2 d’octubre

Els carrers i les instal·lacions de Mercabarna han tornat a omplir-se de runners i acompanyants que han pogut gaudir d’una jornada amb activitats per a tota la família. Gràcies a tothom per la vostra col·laboració!

Mira el vídeo-resum de la 2a Cursa Mercabarna

Visita el web de la 2a Cursa Mercabarna

Visita la galeria de fotos del Flickr


Més informació sobre la 2a Cursa

  • La 2a Cursa Mercabarna, amb dos circuits de 5 i 10km, ha tornat a recórrer alguns dels equipaments del recinte, com el Mercat Central del Peix i alguns pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. 
  • Com a novetat, s’han inscrit 5 equips de treballadors d’empreses de Mercabarna. 
  • Amb la inscripció a la Cursa, els corredors han rebut una bossa del corredor amb productes frescos aportats per les empreses patrocinadores, a més de gaudir d’un àpat que de ben segur els ha fet recuperar forces. 
  • La Cursa Mercabarna és una festa solidària: 
    • La causa solidària d’aquesta segona edició ha estat la campanya de la Creu Roja “Donem-li la volta per omplir el plat”, una iniciativa que vol garantir que els nens i nenes en situació de vulnerabilitat tinguin una alimentació suficient i nutritiva. En total, s’han recaptat al voltant de 3.000€ de l’àpat i de l’euro solidari, una aportació voluntària que podien fer els corredors en el moment de la inscripció.  
    • Des del compromís de Mercabarna amb la lluita contra el malbaratament alimentari, uns 400kg dels aliments que no es van consumir a l’àpat solidari, els avituallaments i els tallers infantils es van donar al magatzem del Banc dels Aliments
  • Amb 12 tallers sobre alimentació saludable i activitats esportives per als més petits, la 2a Cursa Mercabarna s’ha convertit en una festa per a tota la família
  • La cursa va rebre el suport de quasi una trentena de patrocinadors, entre empreses, associacions gremials majoristes i detallistes. Van fer aportacions econòmiques, van prestar serveis logístics, i van aportar productes frescos per als punts d’avituallament, l’àpat solidari, la bossa del corredor i els tallers infantils.