Premis 'Mercabarna Innova'

premis-mercabarna-innova-2018

Els guardons 'Mercabarna Innova' es van crear al 2015 amb l'objectiu de potenciar i reconèixer les àrees de recerca i d'innovació de les empreses ubicades a la Unitat Alimentària. Des de la concepció que innovar és un factor clau per diferenciar-se i ser competitiu al mercat, Mercabarna posa en marxa aquesta iniciativa que premia el desenvolupament, l'evolució i el risc. 


Projectes guanyadors 2015, 2016 i 2018

En la primera edició, els 'Mercabarna Innova' van distingir els projectes de Fruit Friends i Laumont, que van presentar una barreta de fruites semideshidratades i una App de bolets per a xefs respectivament. 

En la segona edició els projectes guanyadors van ser la varietat de tomàquet Monterrosa, de Grup Gavà; els sucs The Juice Lovers de Talls i més i la trajectòria de la cooperativa agrícola Hortec. 

En la tercera edició, els projectes guanyadors van ser un sistema per reaprofitar l'aigua i els fertilitzants que es fan servir per regar els horts urbans o els jardins, de Bruesinnova; uns biberons de tomàquet ratllat per fer pa amb tomàquet, de Guzmán Gastronomia i les safates d’herbes per fer brou de Grup Gavà.