Jornades 2015

L’Observatori de Tendències de Mercabarna va organitzar tres jornades durant el 2015, a les quals es van analitzar diversos temes d’interès per al present i futur per al sector alimentari.

"L'e-commerce i els productes frescos a l’esglaó majorista"

22 d'abril de 2015

Jornada dedicada a analitzar la comercialització d'aliments frescos a través d'Internet. Més de 70 persones assisteixen a aquest acte on es presenta un estudi sobre comerç online elaborat per la Cambra de Comerç de Barcelona. A més, es realitzen tot un seguit de conferències on diferents experts exposen les claus per vendre productes frescos a través de la xarxa i diverses empreses d'alimentació que ja usen aquest canal expliquen les seves experiències en aquest àmbit. 

Descarrega el programa de la jornada

Descarrega l'estudi de mercat de la primera jornada de l'Observatori


"Els productes ecològics: tendències i oportunitats"

14 de juliol de 2015

Una cinquantena de professionals participen en aquest acte per analitzar el consum d'ecològics, davant del creixement experimentat per aquest sector en els darrers anys. L'acte inclou la presentació d'un estudi realitzat per Market Aad sobre la producció i el consum d'ecològics a Espanya i Catalunya. ​A més, es fa una taula rodona, moderada pel xef Isma Prados, sobre la situació actual de l'alimentació ecològica i les mancances, necessitats, oportunitats i objectius d'aquest sector, on hi prenen part representants de tota la cadena agroalimentària. 

Descarrega el programa de la jornada

Descarrega l'estudi de mercat de la segona jornada de l'Observatori

Visita la galeria d'imatges de la jornada


"El comprador ètnic: noves tendències de venda"

2 de desembre de 2015

La 3a Jornada de l'Observatori de Tendències de Mercabarna va presentar sota el títol "El comprador ètnic: noves tendències de venda", un estudi de mercat focalitzat en el canal de distribució alimentària d'establiments regentats per estrangers. Quines són les actuals i futures tendències de compra i venda d'aquest col·lectiu va ser un dels punts claus tractats durant la jornada. 

Descarrega el programa de la jornada

Descarrega l'estudi de mercat de la tercera jornada de l'Observatori

Llegeix la notícia sobre la jornada